Vision og værdier senior

Ved sæsonstart har Herning Badminton Klub et seniorhold i Kvalifikationsrækken.

Målsætningen for dette hold er, at det rykker op for 3. år i træk til Jyllandsserien.

Dette skal ske gennem:
  1. - Målrettet træning, som kræver en indsats fra både træner og spillere
    1. - Sociale aktiviteter – spillermøder, klubarrangementer, udfordringstavle, deltagelse i seniorstævner m.v.
  2. - Aktiv markedsføring af Herning Badminton Klub blandt andet gennem salg af plakater

Giv din idé til markedsføring til bestyrelsen – og vi aftaler, hvordan det kan gennemføres.

Ud over at opnå gode resultater over hele linjen, vægtes det også meget højt, at der er et godt socialt liv i klubben, hvor alle føler sig velkommen. Vi lægger vægt på høj intensitet samtidig med, at vi har det sjovt.

På seniortræningen supplerer unge og ældre spillere hinanden godt og arbejder sammen mod gode resultater.

Som medlem forventer vi selvfølgelig:
- at du kommer til træning
  • - at du deltager i holdkampene (datoerne fremgår af hjemmesiden), men vigtigst af alt
  • - at du er en del af klubben, og at du har lyst til at yde noget for klubben.

Vi forventer og håber, at alle gerne vil hjælpe og bidrage for at få seniorafdelingen i Herning Badminton Klub til at fungere.