Sponsormuligheder

Badminton er en af Danmarks fem største idrætsgrene, og hvert år vinder landets bedste spillere en lang række titler over alt i verden.

Herning Badminton Klub fokuserer især på ungdomssiden. Dette gøres blandt andet ved, at klubbens ungdomstalenter deltager i Herning Kommunes talentidrætsklasser, hvor klubbens ungdomsspillere får bedre og flere fleksible muligheder for at dyrke deres sport samtidig med, at den daglige undervisning fastholdes. Herning Kommune og Team Danmark har indgået en aftale, der støtter op om denne udvikling til gavn for klubbernes talenter. I det daglige er det Herning Elite, der sikrer, at denne udvikling gennemføres til glæde for klubber og ungdomstalenter.

Herning Badminton Klub har i årenes løb udviklet adskillige talenter, der har vundet DM, NM, EM og VM.

For at nå klubbens fortsatte mål med ungdomsarbejdet, har vi brug for sponsorer – og vi har til stadighed brug for endnu flere.

Vi tilbyder derfor vore sponsorer synlighed overalt, hvor vore aktiviteter udføres, eksempelvis:
      •
        • - i vores dejlige træningshal i Sportscenter Herning, der årligt besøges af flere end 100.000 sportsinteresserede personer
  • - på spillere, der hver weekend deltager i stævner og turneringer overalt i Danmark og for de bedste spillere tillige i udlandet

Vi tilbyder dig at være:

”Hovedsponsor”

Her tilbyder vi optimal synlighed i træningshallen i form af gulvreklame (bane) eller store gavl skilte, samt en række andre tillægsydelser efter nærmere aftale. Gulvreklamerne kategoriseres efter Guld Fjer, der giver ret til reklame på én hel spillebane med reklameplacering for enden af banen til en pris på kr. 25.000, eller Sølv Fjer, der giver ret til reklame på én hel spillebane; men med sideplacering af reklamen til en pris på kr. 15.000. Den angivne pris er for ét års sponsorat.

”Erhvervssponsor”

Her tilbyder vi klubbens basissponsorat, der dækker synlighed i træningshallen i form af et side vægs skilt i standardstørrelse.

”Klubtræningsdragt”

Her tilbyder vi reklameplads på klubbens træningsdragt til ungdomsspillere efter nærmere aftale. På klubtræningsdragten vil der typisk være plads til 2 til 3 individuelle sponsorer.

"Klubdragt til individuelle hold"
Her tilbyder vi sponsorer at "påklæde" et hold med trøje, shorts/nederdel og strømper mod reklameplads på det sponserede tøj. Aftalerne er individuelle for de enkelte hold og skal respektere allerede indgåede generelle klubsponsoraftaler samt DBF´s regler for reklame på tøj.

Herning Badminton Klubs logo og navn skal være en integreret del af tøjet.

”Andre muligheder som sponsor”
Herning Badminton Klub vil naturligvis altid være parat til at tilpasse dine ønsker og ideer til et individuelt klubsponsorat.