U15A klar til Jyske Mesterskaber for hold

27.02.2011 19:30 af Herning Badminton Klub

Herning Badminton Klubs ungdomsspillere i U15A-rækken er klar til de Jyske Mesterskaber for hold, der spilles lørdag den 16. april 2011 i Hammel.

Før holdkampene den 27.2. mod Skive og Esbjerg lå Herning på andenpladsen, så det var derfor utrolig vigtigt for holdet at bevare denne placering, da det kun var de 2 bedst placerede, der gik videre. Herningspillerne var fokuseret fra starten, da de skulle op mod hhv. nummer et og tre i puljen, og holdet havde tidligere tabt til både Skive og Esbjerg.

Første kamp var mod Esbjerg, og der blev kæmpet for samtlige point. Herning vandt 4 ud af 8 kampe og endte dermed med uafgjort.

Næste kamp var mod Skive, som lå på førstepladsen. Herningspillerne var fit for fight og opsatte på at få revanche – og det fik Herning. 6 ud af 8 kampe blev vundet, og holdet bestående af Laura Damsgård, Lotte Pedersen, Lotte H. Pedersen, Philip Madsen, Philip Peetz-Schou, Rasmus Kæseler samt Philip Seerup er klar til at spille om de jyske mesterskaber.