Træfstævner sæson 2017/2018

19.09.2017 20:08 af Herning Badminton Klub

Se oversigt over træfstævnerne

I DGI regi er der en gruppe badmintonklubber, som i samarbejde afholder træfstævner.

Den enkelte spiller møder spillere på samme niveau, det er ikke aldersbestemt.
Som nybegynder begynder du i gruppe 0 og vinder du et stævne rykker du en gruppe op. Den højeste gruppe er gruppe 10.
Efter hvert træfstævne mødes badmintonklubberne og evaluerer stævnet og blive enige om oprykning af spillerne.

Træfstævne kan være en god måde at begynde at spille stævner på. Rigtig mange spillerne synes det er sjovt at møde de andre spillere fra de andre klubber i løbet af sæsonen.

Tilmelding sker via linkene i det vedhæftede dokument, kopier linket til internettet og log på ved at trykke glemt kode og indtaste mobilnr. som spilleren allerede er oprettet med (det gjorde du da barnet blev indmeldt i klubben første gang) - du får en sms og du kan nu logge på.
Husk at det er barnet der skal meldes til og ikke forældrene.

Se nærmere info i vedhæftede dokument

Har du spørgsmål, kan du kontakte Anita Monke