Tillykke med oprykningen!

12.03.2011 09:23 af Lars Skelboe

Hornslet blev slået sikkert med 8-5

Der var intet, der tydede på, at klubbens 1. hold ville komme sejrrigt hjem fra udekampen  mod Hornslet forleden, da Hornslet førte med 3 – 0 efter de første tre kampe. Med et truende nederlag i oprykningskampen til Jyllandsserien, så fandt holdets spillere kampmoralen frem, og de næste 7 kampe gik i  Hernings favør og sejren var dermed i hus. Slutresultatet blev 8 – 5.

Igen i år rykker klubbens første hold på seniorsiden op i en bedre række. Det er tredje år i træk at holdet sikrer sig oprykning – FLOT gået, selv om der resterer endnu en kamp mod Vejlby/Risskov den 26.3.2011.

Fra næste sæson er det Jyllandsserien det gælder.

Holdet håber, at rigtig mange af klubbens medlemmer vil komme ud i Sportscenter Herning til den sidste holdkamp i oprykningsspillet den 26.3.2011 kl. 15.00