Sølv ved Denmark Junior

25.10.2011 14:02 af Herning Badminton Klub

Rasmus Kæseler fra Herning Badminton Klub deltog i weekenden ved Denmark Junior Premier i Odense i U15-Mesterrækken med 55 deltagere, og det blev til en meget flot sølvmedalje i herresingle. Rasmus vandt sin pulje og spillede sig frem til semifinalen, hvor han mødte Martin Bundgaard fra AB, som han de sidste 3 gange har mødt, men tabt til. Denne gang hev Rasmus sejren hjem med cifrene 22-20, 21-14. I finalen mødte han Alexander Christensen, Aabenraa, men måtte desværre se sig slået i en utrolig spændende kamp med cifrene 21-15,15-21, 15-21.

Mark Vestergaard Olsen fortsætter sit flotte spil og kunne denne weekend tage hjem med to første- pladser samt en andenplads ved DGI Østjyllands stævne i Sorring i U17A-rækken. Mark gik forholdsvis let videre fra sin pulje i single og vandt finalen mod Mikkel Just fra Hammel i 2 sæt. I herredouble mødte Mark og makkeren Thomas Schødt fra Silkeborg igen Mikkel Just og hans makker Nikolai Løvkvist. Her fik Mikkel revanche og vandt doublen med cifrene 19-21, 13-21. I mix spillede Mark sammen med Frederikke Duus fra Odense, og de vandt finalen efter en meget svingende præstation. Efter at være spillet ud af banen i første sæt med 6-21, kæmpede de sig tilbage i andet sæt og vandt 22-20, og tredje sæt var en ren opvisning, som blev vundet med 21-8.

Emil Klose var også i Sorring og stillede op i U17-Mesterrækken. Sammen med sin faste makker Christian Broberg fra Horn/Fårvang nåede de, efter meget sikkert spil, finalen, som stod mod Michael Søby Eye og Jackob Møller Nielsen fra Ikast. Det blev en meget velspillende og nervepirrende match, som endte i Ikastparrets favør med cifrene 21-18, 21-23, 18-21.