Sæson 2017/2018 med vejledning

21.06.2017 15:56 af Herning Badminton Klub

Tilmelding for ungdom, senior og motionister

Ungdom

For ungdom har Arne sendt mail omkring holdsammensætningen i denne uge. Tilmelding til holdene sker via hjemmesiden - ungdom - kontingent. Fristen for tilmelding og betalinger er 15. august 2017.

Vær opmærksom på at klubben afholder hjemmestævne 16.-17. september 2017. Klubben har brug for hjælpere til stævnet, så sæt allerede nu kryds i kalenderen, så I kan hjælpe til. Der udsendes nærmere info om opgaverne senere.

Senior
Arne har sendt mal til alle registrerede spillere fra sidste sæson. Tilmelding og betaling senest 15. august 2017, så trænerne kan få et overblik over antallet. Tilmelding skal ske via hjemmesiden -senior - kontingent.

Motionister

Banebooking vil blive åbnet lørdag den 24/6 2017 kl. 10, der er udsendt mail til alle motionister, der er oprettet med mailadresse, den 22/6 2017

Det forventes at banebookingen vil blive klar sidst på denne uge. Der udsendes mail til alle registrerede spillere, når bookingen kan ske. Bookingen skal laves via hjemmesidens forside - lej en bane.
Booking sker som sædvanligt efter først til mølle pricippet.

Bestyrelsen, USU og trænerne ønsker alle en god sommer og vi glæder os til at se jer i klubben efter sommerferien.