MERE GULD TIL JENNI

30.09.2013 20:03 af Herning Badminton Klub

Jenni Olesen fra Herning Badminton Klub kan ikke få nok guld. I weekenden deltog hun for sidste gang i U15-mesterrækken ved Sportmaster Cup i Grindsted, da hun nu har spillet sig op i eliterækken. Det blev til guld i både damesingle samt mixdouble. Jenni spillede for første gang sammen med Emil Lauritzen fra Blans Sundeved, og de vandt alle deres kampe sikkert. I finalen stod de over for Josephine Mark og Bartal Poulsen og vandt 21-16, 21-17. Parret har aftalt at prøve lykken sammen i eliterækken, så det lover godt for samarbejdet.

I single mødte Jenni igen Josephine Mark, og matchen var indtil midt i første sæt meget tæt, hvorefter Jenni overtog styringen og vandt 21-13, 21-15.

Jenni kan se tilbage på en imponerende medaljehøst i mesterrækken. Det blev til 9 guld- og 2 sølvmedaljer.