Medaljehøst til søskendeparret Kæseler

11.09.2012 14:26 af Herning Badminton Klub

Rasmus Kæseler fra Herning Badmintonklub vandt herredoublen ved årets første U-15 Elitestævne i Hillerød i sidste weekend. Sammen med sin faste makker Mathias Bjerring fra Højbjerg spillede han sig frem til finalen mod resten af den danske ungdomselite. De to drenge leverede super flot badminton, og i semifinalen mødte de holdkammeraten Philip Madsen og Alexander Høglund fra Århus AB, hvor de vandt 17-21, 21-17 og 21-14. I finalen ventede Søren Hald fra ABC Aalborg og Paw Eriksen fra Nr. Broby. Det blev en meget tæt kamp, som blev vundet med cifrene 16-21, 24-22 og 21-18. En rigtig flot start på sæsonen af parret, der gennem hele stævnet leverede badminton på højt niveau, formåede at holde hovedet koldt og bevare koncentrationen i de afgørende situationer.

Rasmus var atter på banen i weekenden, hvor han sammen med sin søster Malene deltog i et stort stævne i Malmø. De indledende kampe startede allerede fredag eftermiddag, og her gik de begge, uden de store problemer, videre til lørdagens kvartfinaler. Rasmus spillede sig til en semifinaleplads i mix sammen med sin makker Emilie Aalestrup fra ABC Triton, og Malene, der deltog i U13-eliten, nåede semifinalen i double med sin makker Clara Graversen fra Viby. Malene spillede sig ligeledes til en semifinaleplads i mix sammen med Mads Muurholm, Viby.

Søndagen startede rigtig godt for både Malene og Rasmus, hvor det blev til sejr i alle semifinalerne med flot og overbevisende spil. I finalen måtte Emilie og Rasmus dog se sig besejret af Emilie Graversen fra Viby og Søren Hald fra ABC Aalborg med cifrene 15-21 og 17-21. Malene og Clara kunne desværre ikke leve op til deres gode spil i semifinalen og måtte se sig besejret med 17-21 og 19-21. Anderledes godt gik det i mixen, hvor Mads og Malene sikrede sig den femte sejr i træk med cifrene 21-18 og 21-8.

Rasmus øverst til venstre – Malene nederst til højre