Medaljehøst til Herning Badminton Klub

18.09.2012 18:44 af Herning Badminton Klub

Herning Badminton Klub kan til november fejre 75 års jubilæum, og i den forbindelse blev der i weekenden afholdt et stort 75 års jubilæumsstævne i Holing Centret, hvor 160 spillere fra hele landet deltog. Der blev afviklet knap 260 kampe fordelt på 10 baner, og Herning Badminton Klub stillede selv op med 27 spillere. Det blev til en flot medaljehøst på 8 guld, 6 sølv samt 2 bronze for klubbens spillere:

U11C herresingle (HS)       1. Max Gade Hebsgaard
                                        2. Tristian Kirk
U13C HS                          2. Dexter Dam
U13C herredouble (HD)      1. Mikkel Vinther og Frederik L. Schneefeldt,
Varde
U13D HS                           1. Kristian H. Jacobsen
                                         2. Emil Øst Jensen
U15A HD                           1. Søren Jespersen og Steen Skov, Grindsted
U15A damedouble (DD)       3. Sofie T. Andersen og Christina H. Pedersen,                                              Thisted
U15B HS                            1. Emil Espensen
                                          2. Niklas Pedersen
U15M damesingle (DS)        3. Caroline Andersen
U15M DD                            2. Caroline Andersen og Kathrine Gaarde,                                               Kolding
U17A HD                            1. Peter Jespersen og Jacob Henriksen, Langhøj
U17A DS                            1. Lotte Hedegaard Pedersen
U17A DD                            1. Lotte Hedegaard Pedersen og Celine H.                                              Kristoffersen, Ry

2. Ditte Teilmann og Katja Haulund

Stævneledelsen og de mange frivillige hjælpere og forældre kan se tilbage på en god weekend med en masse spændende og fair kampe.