Medaljehøst til HBK

14.11.2011 20:12 af Herning Badminton Klub

Philip Madsen deltog i weekenden i DGI’s åbne mesterskaber i Brande, og det blev til en flot andenplads sammen med Alexander Høglund fra Aarhus. Især semifinalen mod klubkammeraten Rasmus Kæseler og Christian Krog, Kolding blev en intens fight i tre sæt, hvor Philip og Alexander i flere dueller var nede og ligge og fightede sig til sejr efter de havde tabt første sæt. Finalen blev også en spændende tresætter. Philip og Alexander tabte første sæt 12-21, men kom flot igen i andet sæt, som de vandt 21-15, men der var ikke mere tilbage i drengene, så de måtte se sig besejret 9-21 i tredje og afgørende sæt.

Mark Vestergaard Olsen deltog også i Brande og for første gang i U17-mesterrækken. Det blev til en andenplads i single samt en førsteplads i double sammen med makkeren Chris Olsen fra Højbjerg, hvor de i en spændende og meget tæt match vandt over Henrik Klærke og Frederik Selvejer fra Horsens med cifrene 21-17,19-21, 21-18.

Philip Seerup opnåede en tredjeplads i U15-eliten i Esbjerg, hvor han i semifinalen med makkeren Matilde Bjergen fra Ålborg var oppe mod Gabriella Bøje og Frederik Søgård, der dog viste sig at være en for stor mundfuld for parret. Forinden havde Philip og Matilde besejret 3 andre par.