MASSER AF MEDALJER TIL HBK

12.11.2012 16:41 af Herning Badminton Klub

Malene Kæseler fra Herning Badminton Klub deltog i U13 Elite i weekenden i Fredericia, hvor hun efter et par gode singlekampe spillede sig frem til kvartfinalen. Her mødte hun Mathilde Møller Geisnæs fra Aalborg i en meget velspillet og seværdig kamp, som efter to meget tætte sæt 24-22 og 21-23 endte med sejr til Malene i tre sæt med 21-10. Det betød, at Malene for første gang i denne sæson stod i semifinalen, som blev spillet søndag morgen, og her blev der også kæmpet godt og spillet tæt, men Malene måtte se sig besejret at Line Christophersen fra KBK med cifrene 18-21 og 17-21.

Hun deltog ligeledes i mix sammen med sin faste makker fra Viby Mads Muurholm Pedersen, og parret nåede frem til semifinalen, som de vandt overbevisende mod et sjællands par med 21-15 og 21-10. Parret stod nu for tredje gang i denne sæson overfor Amalie M. Krogh fra Greve og Rasmus Kirkegaard fra Lillerød, og denne gang leverede parret super spil, havde fuld koncentration og høj moral og vandt 21-9 og 21-13. De indtager stadig en meget flot andenplads på ranglisten.

Rasmus Kæseler U-15 Elite spillede i Esbjerg sammen med sin faste makker Mathias Bjerring fra Højbjerg. De nåede semifinalen mod Paw Eriksen fra Odense og Søren Hald fra Aalborg ABC, men efter en meget spændende og velspillet kamp, måtte parret indkassere sit første nederlag i år med cifrene 22-20, 18-21 og 18-21. Drengene holder dog stadig fast i deres første plads på ranglisten.

Caroline Andersen var i Randers og stillede op i U15-Mesterrækken, og det blev til 2 førstepladser samt en andenplads. I single kunne Caroline stå øverst efter en overbevisende sejr mod Maria P. Kristensen med cifrene 21-8, 21-18, og endnu en førsteplads var i hus efter mixdoublen med makkeren Andreas Als fra Randers. Andenplads blev sikret i damedouble sammen med Signe Nørgaard fra Viby. Efter weekendens kampe er Caroline nu klar til at spille i eliterækken.