Målrettet og viljestærk spiller

03.01.2012 19:48 af Herning Badminton Klub

Lotte Hedegaard Pedersen fra Herning Badminton Klub er en viljestærk pige, der følger sine mål. Sæsonen startede først for Lotte i slutningen af oktober, men alligevel havde hun sat sig et mål. Hun ville spille sig i U15-mesterrækken inden nytår. Hun lagde godt ud med to andenpladser i hhv. single og double, og weekenden efter deltog hun i et stævne i Bramming, hvor hun sammen med klubkammeraten Katja Haulund fik endnu en andenplads samt en førsteplads i single. Lotte deltog derefter i DENMARK OPEN i Odense, hvor det blev til en tredjeplads i både single og double med Katja. I november var turen kommet til Midtjysk Stævne i Brande, hvor Lotte med en nyoprykket som x-makker spillede sig til en førsteplads. Efter nogle spændende indledende kampe i single, nåede hun finalen, men efter et sikkert første sæt fik Lotte desværre en fiberskade i baglåret og måtte trække sig. Det betød en pause på næsten 4 uger, men det slog ikke Lotte ud. Det var derfor en ”tændt” spiller, der i december tog til kredsmesterskaberne i Randers og indkasserede et sikkert kredsmesterskab med cifrene 21-13, 21-13. Efter den præstation manglede der ikke mange point til en oprykning, og ved julestævnet i Sejs Svejbæk var målet klart. Der skulle en sejr til – og den kom både i single og i double. Sammen med klubkammeraten Julie Gregersen vandt de finalen i tre sæt mod Sofie Bæk fra Skive-Resen og Lucca Gerber fra Århus AB med 21-16, 15-21, 21-12. I finalen mødte Lotte makkeren Julie og med endnu en sejr med cifrene 21-13, 21-12 var pointene og en plads i mesterrækken hjemme. En fantastisk præstation på bare få måneder, der vidner om, at det kan betale sig at være viljestærk og vide, at der skal trænes og kæmpes for at nå sine mål.