Landstræner Kenneth Jonassen

24.10.2015 06:40 af Herning Badminton Klub

Det er lykkedes os at få landstræner Kenneth Jonassen, tidligere Herning-spiller, til HBK, hvor han vil træne HBK’s talenthold søndag, den 1. november 2015 i Holing i badmintonhallen.

Første træning er for talenthold 1 kl. 9.00-10.30, og næste træning er for hold 2 fra kl. 10.30-12.00. Forudsætningen for at deltage i træningen er, at du er udtaget af cheftræner Thomas Kjær til at deltage på et af talenttræningerne om fredagen.
(Læs mere under "Kommende Events" her på siden, hvor man også kan tilmelde sig.)

Kenneth træner til dagligt de danske badmintonstjerner Victor Axelsen, Jan Ø. Jørgensen, Mathias Boe, Carsten Mogensen, Kamilla Rytter Juhl, og Christinna Pedersen, men kommer forbi HBK og træner HBK’s talenthold.

Vi er utrolig glade for, at Kenneth har givet sig tid til at kigge forbi hallen og træne HBK’s unge talenter i en travl tid, hvor fokus for ham allerede nu er målrettet træning for de professionelle badmintonstjerner til sommerens OL.
Kenneth har selv spillet i HBK som dreng og følger klubben på Facebook.

Vi sætter stor pris på, at Kenneth som tidligere professionel badmintonspiller - og nu landstræner - ikke har glemt sine rødder og den passion, vi dyrker for badmintonspillet i HBK.

ALLE – store som små - er velkomne til at komme ud og kigge med! Vi glæder os til at se jer.

Mange sportslige hilsener fra
Liselotte Gøttsche Damgaard