Landsmesterskaber til Herning

17.03.2015 21:03 af Herning Badminton Klub

I weekenden blev der spillet Landsmesterskaber rundt om i Dannmark og Herning Badminton Klub vandt hele 2 mesterskaber og fik 2 sølvmedaljer med hjem.

Det blev til nogle spændende og forrygende dyster, hvor mange kampe blev afgjort i tre sæt.

I U17A spillede Niklas Pedersen sig i finalen i herresingle efter en meget nervepirrende kamp mod Jonas R. Hansen med cifrene 21-19, 22-20. I finalen måtte Niklas se sig slået af Anders D. Thellefsen med 21-19, 21-7.

Mads E. Mikkelsen og makkeren Marcus Hansen fra Silkeborg fik hård modstand i U15-Elite-rækken, men efter 4 tætte kampe kunne de stille sig øverst på skamlen med titlen Landsmester i herredouble.

I U15A blev det til en velfortjent sølvmedalje til Alex Remme og Mikkel Vinther efter en god kamp mod Lasse Knudsen og Mads Andresens fra Helsingør. De tabte med 7-21, 18-21.

Naja Hallundbæk sikrede sig Landsmesterskabet i damesingle U15B ved at slå Emma Revsbeck overlegent i finalen med cifrene 21-13, 21-14.