KREDSMESTERSKABER TIL HERNING BADMINTON KLUB

03.12.2012 20:04 af Herning Badminton Klub

Der blev i weekenden afholdt kredsmesterskaberne i Midtjylland, og det blev til 3 kredsmester-skaber samt 3 flotte andenpladser til Herning Badminton Klub. Malene Kæseler i U13 eliten erobrede 1 mesterskab sammen med sin faste makker Mads Muurholm fra Viby efter en sikker sejr i finalen over Christian Larsen fra Viby og holdkammmeraten Jenni Olesen fra Herning. I damedoublen blev det til en andenplads til pigerne. Malene og Jenni spillede sig sikkert i finalen om lørdagen, og søndag skulle de så møde Sophia Grundtvig fra AB og Clara Graversen fra Viby. Det blev til en super velspillet og seværdig finale, som Herningparret desværre tabte 24-22, 14-21 og 15-21. I single spillede Malene sig sikkert frem til semifinalen, hvor hun mødte Clara Graversen fra Viby. Her blev det til en overbevisende sejr på 21-9 og 21-15. I finalen skulle Malene igen møde Sohpia, men efter en rigtig god fight med mange lange dueller måtte Malene se sig besejret med 14-21 og 19-21. Nu venter en velfortjent juleferie fra stævnene, da det næste elitestævne først er tredje weekend i december.

Phillip Madsen sikrede sig hele 2 mesterskaber i U15 eliten da han sammen med Janne Kornum Thomassen fra Skive/Resen først vandt semifinalen over klubkammeraten Rasmus Kæseler og hans makker Kristine Bjørnshauge fra Horsens og derefter finalen mod Anne Muurholm og Andreas Søndergaard med cifrene 21-17, 21-14. I en velspillet herredouble var der ingen tvivl om udfaldet. Phillip vandt sikkert sammen med makkeren Alexander Høglund fra Århus over Rasmus Præst og Jakob Godt Hansen med cifrene 21-16, 21-15.