Program KLUBMESTERSKABER I HBK 2016

22.04.2016 06:19 af Herning Badminton Klub

Kære HBK´er og forældre!

Velkommen til dette års klubmesterskaber!

Programmet for klubmesterskaberne er færdiggjort og er vedhæftet her.

Da vi igen har haft stor tilmelding, bliver klubmesterskaberne afviklet over 3 dage - tirsdag d. 26/4, onsdag d. 27/4 og torsdag d. 28/4.

I bunden af programmet, kan du klikke på de forskellige årgange, og se programmet for din aldersgruppe.

Kig godt efter i programmet hvornår du skal spille, da det ikke er sikkert, du skal spille alle 3 dage. Husk at tjekke spilletiderne for alle de rækker, du er tilmeldt i. Bemærk, at der er enkle af jer som spiller i to forskellige årgange.

Vi starter mesterskaberne kl. 15.30 om tirsdagen og kl. 16.00 onsdag og torsdag. Vi spiller kampene løbende som der er baner til. Det er derfor meget vigtigt, at du er i hallen i god tid, før du skal spille.

De tider som er sat ind i programmet er vejledende, dvs. du kan ikke regne 100 % med at de angivende tider holder, men vi prøver at holde tidsplanen, så godt vi kan.

Igen i år vil 1. præmien være en T-shirt og en guldmedalje, samt medaljer til 2. og 3. pladserne, så der er nok at kæmpe for.

For seniorerne er præmierne lidt godt til halsen og maven.

I rækker med 2-8 deltagere, vil der være præmier til 1. og 2. pladsen. I de rækker hvor der er 9 deltagere eller flere, er der præmier til 1. og 2. og 3. pladsen.

Klubfesten d. 28/4 vil starte ca. kl. 19.30, men kom gerne tidligere og se de sidste finaler.

Har du eller dine forældre spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte Thomas Kjær på 28 56 91 81eller mail hbk-herning@outlook.dk.

Vi håber, alle får nogle hyggelige og spændende dage i HBK

Vel mødt til klubmesterskaberne.

Thomas Kjær, HBK