Klubmesterskab og sommertræning

10.04.2017 20:33 af Herning Badminton Klub

Afslutning og opstart

Sæson 2016/17 lakker mod enden og skal som traditionen tro afsluttes med Klubmesterskab, der er i dag udsendt indbydelse til ungdomsspillere og seniorer.
Kom frisk og få jer tilmeldt - fristen er allerede fredag den 7. april.

Vi håber på, at vi igen i år får nogle gode dage med masser af spændende kampe. Det hele afsluttes med fællesspisning med forældre og søskende.

SOMMERTRÆNING

Så er det også snart tid for sommertræningen, der er oprettet 3 hold og information om tider og opstart er sendt til ungdomsholdene. Træningen omfatter også konditionstræning, så formen bliver optimeret og I er klar til næste sæson.

Tilmeldingen skal ske via hjemmesiden - Ungdom - kontingent, vælg det hold du skal træne på (Husk det er spilleren der skal tilmeldes holdet og ikke forældrene)

Har du ikke modtaget indbydelse eller information, kan du kontakte Arne Moesgaard eller Lene på 40550946 (gerne sms)