JYSK-FYNSKE MESTERSKABER - FLOTTE PLACERINGER

28.01.2013 21:43 af Herning Badminton Klub

Jenni Olesen og Malene Kæseler fra Herning Badminton Klub har haft et par travle weekends. Sidste weekend spillede de i Broager ved U13 Elitestævne og efter af have slået nummer 3 på ranglisten, nåede pigerne semifinalen mod Line og Emilie fra Sjælland. Trods en god fight måtte Herningpigerne se sig slået, men de har nu placeret sig i top 5 på ranglisten og kæmper for flottere placering på ranglisten.

I denne weekend kæmpede de så ved de JyskFynske Mesterskaber og spillede sig helt frem til finalen mod Clara Graversen og Sophia Grundtvig fra Århus. Det blev til sølv efter en spændende match i 3 sæt. Det blev til endnu en medalje til Jenni, da hun sammen med makkeren Mads Graversgaard fra Højbjerg fik bronze efter nogle meget spændende, lange og velspillende kampe. Jenni kæmpede også bravt i damesingle for at nå en semifinale, men måtte efter en nervepirrende kvartfinale se sig slået af Clara med cifrene 21-23, 21-14, 23-25.