4 jyske mesterskaber til HBK

01.02.2012 16:48 af Herning Badminton Klub

I weekenden blev der landet over afviklet Jysk-Fynske mesterskaber, og Herning Badminton Klub fik masser af mestre samt medaljer. Matilde Høj Hansen skaffede det første mesterskab i U17-Mesterrækken, da hun sammen med Louise Jensen fra Kolding spillede sig i finalen i damedouble og vandt i en yderst spændende og meget velspillende kamp over et rent Esbjergpar med cifrene 18-21, 21-17, 21-12. I single nåede Matilde semifinalen og kunne tage hjem med bronze.

Philip Madsen deltog i U15-Mesterækken sammen med makkeren Alexander Høglund fra Aarhus AB. Philip og Alexander var særdeles velspillende i weekenden og afgav ikke et eneste sæt frem til guldet og titlen Jysk/Fynsk mester i herredouble. I finalen mødet de igen klubkammeraten Rasmus Kæseler og Carl Grann fra Svenborg, og denne gang blev det Philip og Alexander der vandt kampen sikkert med 21-14, 21-16. I mix spillede Philip for første gang sammen med klub-kammeraten Caroline Andersen, og det gjorde de rigtig godt. De spillede sig til en rigtig flot andenplads. Efter weekendens sejre er Philip nu rykket op i U15-Eliterækken.

Rasmus Keseler stillede også op i herresingle og vandt alle sine indledende kampe og var dermed klar til finalen om søndagen mod Christian Krogh fra Kolding. Det blev til et jysk mesterskab i en nervepirrende kamp med cifrene 22-20 og 21-19. Rasmus er nu også rykket op i eliterækken.

I denne række spiller klubkammeraten Philip Seerup allerede, og han og Mathilde Bjergen, Triton blev jyske mestre i mixdouble uden at afgive et eneste sæt undervejs. De fik bevist, at de er et stærkt par i en finale, hvor de sikkert besejrede Mette og Mathias fra Kolding med cifrene 21-18  og 21-14.

En indbringende weekend, som med 4 jyske mesterskaber, 2 sølv samt 1 bronze til Herning Badminton Klub, må siges at være yderst tilfredsstillende.