2 landsmesterskaber til Mia

20.03.2012 09:00 af Herning Badminton Klub

Mia Rødvig Olesen fra Herning Badminton Klub sikrede sig i weekenden hele to landsmesterskaber ved DGI i både damesingle og mixdouble i U13A-rækken. Mia mødte ikke den store modstand i de indledende kampe, og der var aldrig tvivl om udfaldet. I finalen mødte hun Rebecca Louise Eriksson fra Nivå-Kokkedal, som Mia vandt over med cifrene 21-18, 21-13. Sammen med makkeren Mads Mikkelsen fra Kibæk spillede hun sig i finalen i mix, efter et par overlegne kampe, og kampen mod Sofie Amaile Bosholdt og Christian Wantzin blev vundet klart med cifrene 21-10, 21-14. Det var kun anden gang Mads og Mia spillede sammen, så der var grund til tilfredshed. Kort før landsmesterskaberne rykkede Mia op i mesterrækken, og hun ser nu frem til at komme på banen og prøve kræfter i en stærkere gruppe.

Emil Klose Nielsen spillede sig i weekenden i den bedste række, nemlig U17-eliten, efter en utrolig spændende finale i mixdouble sammen med Erica Smeets fra Grindsted, da de vandt over Louise Jensen og Mikkel Bertelsen fra Kolding med cifrene 21-19, 14-21, 21-13.