Herningspillere til tops

10.04.2012 19:36 af Herning Badminton Klub

Emil Espensen fra Herning Badminton Klub brugte nogle af påskedagene på stævner, og han strøg helt til tops ved Yonex Cup Påskestævne i Rønde, da han sammen med doublemakkeren Mads Clausen fra Ry i U13A-rækken spillede sig i finalen. Her mødte de det topseedede par Christian Meredin og Stig H. Bøgh fra hhv. Hammel og Holstebro, der allerede har spillet sig i mesterrækken. Det blev en utrolig spændende kamp, hvor Emil og Mads hev sejren hjem med meget flot spil. I tre sæt vandt de med cifrene 15-21,21-19,21-12. Det var Emils første stævne i A-rækken, så Emil havde grund til at være tilfreds med den præstation.

Simon Kjeldal Lauridsen deltog i det store og traditionsrige AROS Junior Cup i Viby i U15Elite-rækken og sammen med makkeren Frederik Bjergren fra Aalborg Triton nåede de finalen efter have besejret 2 engelske par i hhv. kvart- og semifinalen. I finalen skulle de endnu engang op i mod et engelsk par, denne gang de føsteseedede, David King og Oliver Thompson. Også her skulle der en tresætter til inden matchen var afgjort. Simon og Frederik vandt med cifrene 21-16, 15-21, 21-19.