HERNING-SPILLERE HIVER MEDALJER HJEM

26.11.2012 21:11 af Herning Badminton Klub

Søskendeparret Rasmus og Malene Kæseler fra Herning Badminton Klub klarede sig endnu engang rigtig flot ved weekendens Mini Grandprix stævne for eliten i hhv. Solrød og Værløse, hvor det blev til flere flotte placeringer. I U15 blev Rasmus nummer tre i double sammen med sin makker Mathias Bjerring fra Højbjerg. Singleturneringen er ved Mini Prix bygget sådan op, at de 8 bedste singlespiller efter ranglisten spiller en adskilt turnering mod hinanden. I puljer med 4 spillere i hver, gik de to bedste videre til søndagens finaler. Rasmus blev placeret som nummer to puljen med rigtig flot spil mod Frederik Müller og Malte Ringstrøm og et enkelt nederlag til Rasmus Kjær. I søndagens semifinale vandt Rasmus overbevisende med en koncentreret indsats over Kristoffer Weesgaard fra Skagen med 21-12 og 21-14. I finalen mødte han endnu engang Rasmus Kjær fra Greve og måtte desværre se sig besejret med 18-21 og 16-21 efter en rigtig god fight.

Søsteren Malene spillede sig for tredje stævne i træk i semifinalen i mix sammen med sin faste makker Mads Muurholm fra Viby. De mødte hjemmebaneparret Emilie Meldgaard og Frederik Sommer, men det lod parret ikke slå sig ud af, og de vandt overbevisende 21-15 og 21-17. Finalen var endnu engang imod Amalie K. Krogh fra Greve og Rasmus Kirkegaard fra Lillerød, og her formåede det jyske par at holde fokus og spille rigtig flot badminton og vandt finalen med cifrene 21-14 og 21-19. De nærmer sig nu hastigt førstepladsen på ranglisten, og de kommende turneringer vil vise, om de kan fortsætte den flotte sejrsrække. Næste udfordring bliver kreds-mesterskabet i AB den kommende weekend.

Markus Lange Mathiasen spillede for første gang i U13B-rækken til Brande Stævnet, og han gjorde rent bord i begge række, hvor han deltog. I single vandt han de indledende kampe og i finalen slog han Christian Lærkedahl overbevisende med cifrene 21-13, 21-14. I herredouble fik han selv samme Christian som makker, og det var et godt match. Parret nåede finalen og i en gyser i tre sæt, hev de sejren hjem over Andre Pedersen og Marcus Højrup fra Grindsted med 19-21, 24-22, 21-16.