Herning Badminton Klub og Giro d'Italia den 5. maj 2012

05.11.2011 19:20 af Herning Badminton Klub

Starten på Giro d'Italia, verdens hårdeste cykelløb, kommer til Danmark i 2012. Nærmere betegnet kommer løbet til Herning og Horsens kommuner den 5.5. til den 7.5.2012.

Det forventes at blive en folkefest af dimensioner – nok den enkeltbegivenhed, der kan trække det største antal tilskuere hidtil i Danmark. Herning Kommune forventer op mod 100.000 gæster i byen. Vi skal være med til at skabe en folkefest og samtidig profilere os overfor tusindvis af gæster. Samtidig får vi en fantastisk mulighed for at skabe en indtægt til klubkassen.

Herning Badminton Klub påtænker at tilmelde 4 hold til at hjælpe, dvs. ca. 60 personer + eventuelt det løse, bl.a. til at stå i forskellig salgsboder.

Sæt allerede nu et STORT kryds i kalenderen lørdag, den 5. maj 2012 og afsæt dagen til at hjælpe Herning Badminton Klub.

På denne måde kan alle vi medlemmer og forældre være med i en utrolig spændende proces – og samtidig tjene penge til vores klub.

Afslutningsvis kan vi oplyse, at opgaverne endnu ikke er fordelt, og vi ved endnu ikke, hvilke opgaver vi skal varetage, men der kommer helt præcis information senere.

Ønsker du allerede nu at tilmelde dig som hjælper, kan du sende en e-mail til Liselotte Gøttsche Damgaard lid@mail.dk

HUSK - Herning Badminton Klub har 75 års jubilæum den 4. november 2012, så vi har noget at fejre!

Liselotte Gøttsche Damgaard
Herning Badminton Klub