HBK’S TALENTER FORSÆTTER MEDALJEHØSTEN

18.02.2013 20:19 af Herning Badminton Klub

Herning Badminton Klubs mange talenter viste endnu en gang, at de formår at spille sig med helt fremme. I U13-eliten spillede Jenni Olesen og makkeren Malene Kæseler sig frem til semifinalen, hvor de mødte det topseedede par fra sjælland, som desværre stoppede pigernes vej mod finalen. Malene spillede sig også ubesværet i endnu en semifinale sammen med Mads Muurholm fra Viby og indkasserede en fortjent tredjeplads efter en nervepirrende kamp, som endte med cifrene 17-21, 21-15 og 17-21.

I U15-eliten fik HBK både første og andenpladsen i herredouble, da Rasmus Kæseler sammen med hans faste makker Mathias Bjerring fra Højbjerg vandt over klubkammeraten Philip Madsen og hans faste makker Alexander Høglund fra Århus i en utrolig flot og intens kamp med cifrene 17-21, 21-15, 21-18. Philip fortsatte det gode spil sammen med Emilie Graversen fra Viby, og selv om det var første gang de spillede sammen, nåede de finalen, hvor de desværre tabte til et par fra Sjælland.

Det tegner godt med disse fantastiske resultater før det vigtige DM første weekend i marts.