HBK i Jyllandsserien

29.03.2011 20:58 af Herning Badminton Klub

På billedet:
Øverste række fra venstre: Cheftræner Thomas Kjær, Patrick Fugl, Anne Böckel Lundorff, Alexander Bentsen, Mathias L. Hansen, Alister McEwen, Kenni Korsgaard og Erik Pedersen.
Siddende fra venstre: Madara Pukite, Camilla Madsen og Julie Fischer

I weekenden afsluttede Herning Badminton Klubs seniorer en forrygende sæson i kvalifikationsrækken og rykker nu op i Jyllandsserien. Seniorholdet bestående af Julie Fischer, Stine Raunsgaard, Anne Böckel Lundorff, Madara Pukite, Camilla Madsen, Patrick Fugl, Kenni Korsgaard, Erik Pedersen, Mathias L. Hansen, Alister McEwen, Alexander Bentsen, og Lasse Hansen har i år været helt suveræne og er gået ubesejret gennem sæsonen. Alle spillerne har ydet maksimalt, og der har været en fantastisk holdånd. Selv reserverne Rasmus Ernstsen, Kristian Ernstsen og Andreas Johannessen, der er sprunget til ved sygdom, spillede med stor kampgejst. Herning har ofte haft problemer på udebane, men i år viste holdet enorm styrke og formåede at bevare fokus og koncentration og sikrede sig førstepladsen i grundspillet, som blev sikkert vundet først i Randers med 10-3, dernæst i Sejs/Svejbæk med 11-2, i Herning over Bjerringbro med 8-5, i Hasle med 9-4, på hjemmebanen over Hinnerup med 12-1, hos Akademisk BK, Århus med 12-1 og til sidst i Herning over Team Salling/Mors med 12-1.

I slutspillet fortsatte Herning deres overlegne spil og satte ingen point over styr. Det blev til 4 sikre sejre først i Fredericia med 11-2, i Herning over Grenå med 12-1, i Hornslet med 8-5 samt på hjemmebanen over Vejlby-Risskov med 12-1.