Hattrick ved kredsmesterskaberne

12.12.2011 22:55 af Herning Badminton Klub

I weekenden blev der landet over afviklet kredsmesterskaber, og Herning Badminton Klubs spillere kunne bidrage med adskillige kredsmestre. Philip Seerup sikrede sig et tredobbelt kredsmesterskab i U15 Eliterækken. I single afgav han ikke et eneste sæt på sin vej til finalen, hvor han mødte Rasmus Præst, Kolding, der blev besejret med cifrene 21-10, 21-18. Sammen med makkeren Mathias Bjerring, Højbjerg nåede han også finalen uden at afgive nogle sæt. Endnu en førsteplads var i hus, da parret slog Nicolaj Risager, Horsens og Martin Bundgård, AB med cifrene 21-19, 21-17. Philip havde fundet sit flotteste spil frem, og sammen med Cecilie Clingman, AB blev der kæmpet i finalen i mix mod Mette Kristensen og Mathias Jørgensen, inden det tredje mesterskab var en realitet.

Rasmus Kæseler deltog i U15-Mesterrækken, og uden de store problemer vandt han både sine puljekampe samt semifinalen mod Martin Nielsen fra Viby. Desværre måtte Rasmus tage til takke med andenpladsen, da han måtte se sig slået med 12-21, 19-21 af Frederik Pedersen fra Holstebro.

Endnu et kredsmesterskab var hjemme til Herning Badminton Klub, da Philip Madsen i U15-Mesterrækken sammen med Janne Kornum Thomassen i semifinale vandt over det topseedede par med 21-13, 21-18. Trods en del fejl i finalens andet sæt formåede parret at slå sejren fast i tredje sæt med 21-15. I double spillede Philip for første gang sammen med Rasmus Jakobsen fra Randers, og de indkasserede en rigtig flot bronzemedalje.

Emil Klose Nielsen var også med helt fremme og sammen med sin faste makkere gennem flere sæsoner, Christian Broberg, sikrede de sig kredsmesterskabet i U17-Mesterrækken. I semifinalen mødte de det topseedede par Michael Søby Eye og Jacob Møller-Nielsen fra Ikast og i en meget velspillet kamp blev de klar til finalen med cifrene 21-18, 20-22, 22-20. Finalen blev vundet i en spændende tresætter med cifrene 10-21,21-18, 21-19, hvor der blev kæmpet for hvert et point.