GULD TIL JENNI

26.08.2013 19:22 af Herning Badminton Klub

Herning Badminton Klubs ungdomstalent Jenni Olesen har de sidste par weekender spillet sig helt i top i U15-Mesterrækken.

Det blev i sidste weekend til en andenplads i damedouble, da Jenni sammen med Cathrine Rosengren fra Solrød Strand mødte det topseedede par Michelle P. Anthonisen og Signe Nørgaard Jensen. Trods en god fight tabte pigerne med 19-21, 18-21.  I single blev det til en flot førsteplads, da Jenni sikkert vandt over Simone Fisker fra Aalborg med cifrene 21-11, 21-19. Jenni beviste, at selvom hun kun er førsteårs U15M, kan hun være med om medaljerne.

I weekenden blev det så til en velfortjent førsteplads, da hun i single nåede finalen, efter at have slået hele 2 seedede spiller ud. I finalen mødte Jenni igen Simone Fisker fra Aalborg, og Simone var opsat på revanche fra sidste weekend i Viby J. Det blev en hård kamp med mange spændende dueller, men Jenni var dog i ”teten” fra start til slut og vandt finalen 21-13, 21-10.