Guld til Herningspiller

04.10.2011 07:20 af Herning Badminton Klub

I weekenden blev det årlige og store Sportmaster Cup, arrangeret af Grindsted Badminton Klub, afviklet, og Herning Badminton Klub kunne tage hjem med lutter guld. I U17-Mesterrækken spillede Matilde Høj Hansen og Emil Klose Nielsen sig helt til tops og nåede finalen i mix mod Stine Pedersen og Patrick Eriksen fra hhv. Aalborg og Nr. Broby. I en spændende og meget lige match vandt Herningparret med cifrene 21-17, 19-21, 21-12.

Mark Vestergaard Olsen stillede op i U17A-rækken, og også han spillede sig hele vejen til finalen, hvor han mødte Jonas Mathiasen fra Agerbæk. Det blev en tætspillet og nervepirrende kamp, men Mark formåede at bevare roen og holde fokus og vandt med cifrene 21-19, 21-19.