Guld til Herning

29.11.2011 15:33 af Herning Badminton Klub

I weekend afholdte Silkeborg Badminton Klub det årlige Yonex Cup 2011, og Herning Badminton Klub høstede bl.a. en guldmedalje, da Matilde Hansen og Emil Klose Nielsen i U17-Mesterrækken spillede sig i finalen. Her mødte de det topseedede par Stine Søgaard og Michael Søby Eye fra hhv. Højbjerg og Ikast, som de tidligere har haft mange spændende kampe mod. Denne gang blev det til en sejr for Herningparret med cifrene 21-19, 21-13.

Rasmus Kæseler deltog i U15-Mesterækken i herredouble med makkeren Andreas Søndergaard fra Hinnerup, og de nåede også finalen, hvor kræfterne dog var sluppet helt op, og de måtte se sig slået af Simon Ledderer og Carl Gran fra Fyn.

Philip Seerup havde taget turen til Værløse og stillede op i U15-Eliterækken. Det blev til en tredje- plads i herresingle, efter at have besejret Yannick Dijoux fra Frankrig. I herredouble nåede Philip og makkeren Casper Storm, AB til semifinalen, hvor de mødte Jeppe Bay, Solrød Strand og Mikkel Enghøj, Lillerød., men modstanderne var for stærke, og Philip og Casper måtte tage til takke med bronze.