Guld til Herning-spiller

10.05.2011 16:51 af Herning Badminton Klub

I weekenden blev et af de sidste stævner i badminton for denne sæson afviklet i Horn-Fårvang. Mark Vestergaard Olsen fra Herning Badminton Klub sluttede af med at stå øverst på skamlen i U17A-rækken sammen med doublemakkeren Rasmus Jessen fra Hadsund. Selvom de aldrig havde spillet sammen før, nåede de finalen og slog Frederik Detlef Jensen og Mathias Mølgaard fra Lystrup i en spændende 3-sætter med cifrene 18-21, 21-12, 21-15.
Emil Klose stillede op i U17-mesterrækken og sammen med sin faste makker Christian Broberg fra Horn-Fårvang blev det til en flot tredjeplads efter en hård kamp mod det topseedede par. I mixdouble spillede Emil sig til finalen sammen med klubkammeraten Matilde Hansen, og det blev en meget tæt kamp. På trods af føringer og sætbolde i begge sæt lykkedes det desværre ikke parret at vinde kampen, som endte med cifrene 21-23, 22-24 til Jeppe Kristoffersen og Sofie Sall fra hhv. Sejs-Svejbæk og Randers.