God sæsonstart for HBK-spillere

05.09.2011 20:26 af Herning Badminton Klub

Julie Fischer fra Herning Badminton Klub fik en god sæsonstart, da hun i Stilling Hallen den 27. august spillede sig til en flot førsteplads i damesingle i U19-mesterrækken. Julie kom godt fra start og vandt let de to første kampe i to sæt. I semifinalen mødte hun Sine Nørby-Odgaard, og her blev det til sejr efter 3 tætte sæt. Finalen var også tæt, og Julie hev sejren i land med 21-19 i sidste sæt.  I mixdouble fik Julie sølvmedaljer sammen Mikkel K. Østergaard fra Højbjerg. Modstanderne var Julies damedouble-makker Julie Bølle Fruerlund og Patrick Buhl, der dog var de stærkeste, hvilket cifrene 12-21 og 9-21 også viste.

Mark Vestergaard Olsen kom også godt fra start i samme weekend, hvor det blev til hhv. en første- og en andenplads i U17A-rækken. Sammen med Rasmus Jessen fra Hadsund nåede de finalen mod Frederik Detlef og Mathias Mølgaard fra Lystrup og vandt kampen i en spændende tresætter. I singlen var Mark atter oppe mod de to Lystrup-spillere og vandt semifinalen mod Frederik med 21-18, 17-21, 21-17. Mathias fik dog revanche og vandt finalen over Mark.

Mark stillede igen op her i weekenden i Odense, og også her blev det til et par flotte placeringer, trods et vrid i foden ved de indledende kampe. Sammen med x-makkeren Martin Skovsgaard fra Nr. Lyndelse nåede de semifinalen, men måtte se sig slået af det topseedede par fra Hjemly i en god tresætter. I herresinglen mødte Mark i finalen Morten Lilleøre-Vester fra Esbjerg, men det blev en for stor mundfuld, og Mark måtte tage til takke med andenpladsen.