FØRSTEPLADSER TIL HERNING BADMINTON KLUB

21.01.2013 20:17 af Herning Badminton Klub

Ved weekendens DGI stævne i Sunds blev det til et par flotte resultater til 3 af Herning Badminton Klubs unge spillere, der samtidig kvalificerede sig til Landsmesterskaberne i Vejen. I U13C-rækken spillede Dexter Villano Lam sig i herresinglen frem til semifinalen, men måtte se sig slået af Jonas Tanski Kristensen fra Them. Sammen med sin faste makker og klubkammerat Kristian Højland Jacobsen nåede parret finalen mod Lucas Remmevad og Lars S. Jensen, hvor det blev til en suveræn sejr med cifrene 21-7, 21-14. Dexter mangler nu kun 9 point for at rykke op i B-rækken.

Markus Lange Mathiasen deltog i række U13B, hvor han gjorde rent bord. I finalen blev det til en overbevisende sejr over Rasmus Krogh fra Silkeborg med cifrene 21-7, 21-9, hvorimod Markus og X-makkeren Daniel Aurbo fra Gødvad måtte kæmpe for hver en bold mod Rasmus Kok og Mikkel Ørbæk fra Sorring. Det blev en yderst velspillende og meget spændende match. Med cifrene 18-21, 21-18, 21-19 kunne Markus og Daniel stå øverst på sejrsskamlen. Markus sikrede sig derved de sidste point til en oprykning i A-rækken.

I Randers blev der dystet i U17A-rækken og Herning-spillerne kunne drage hjem med nogle meget flotte placeringer. Det blev til en tredjeplads i damesingle til Ditte Teilmann, der sammen med makkeren Katja Haulund også indkasserede en førsteplads i doublen. Katja fik ligeledes en andenplads i mixdouble med makkeren Casper Amtrup Nørager. Casper tog sig desuden af førstepladsen i herresingle, hvor han besejrede Rasmus Mikkelsen fra Viby i to sæt. Sammen med doublemakkeren Christian Jensen fra Viborg blev det til slut til en tredjeplads i herredoublen. Efter de flotte sejre rykker både Ditte og Casper op i mesterrækken, og Katja er i lige i hælene på dem, da hun nu kun mangler 8 point for at rykke op i den fine række.