Flot international sejr til Philip Seerup

15.09.2011 20:57 af Herning Badminton Klub

Philip Seerup fra Herning Badminton Klub var i den forgangne weekend udtaget af Badminton Danmark til at deltage for landsholdet ved et stort internationalt badmintonstævne i Malmø.

Han kvitterede for udtagelsen ved at vinde herredoublen i U15 sammen med Tobias Holst Christensen. I semifinalen slog de Rasmus Jensen og Patrick Seitzberg 24-22, 21-16 og i finalen mødte de Jonathan Dreifaldt og Karl Murgård, som de besejrede i 3 sæt efter at have tabt i et meget nervepirrende og spændende første sæt 23-21. Andet og tredje sæt vandt de 21-11, 21-17. Philip og Tobias er normalt ikke makkere, men de spillede fremragende badminton og høstede ros.

I mixdouble blev det til en tredjeplads sammen med Cecilie Thygesen Clingman. Efter en flot kamp mod de se sig slået af senere vindere med cifrene 18-21, 18-21.

I single blev endestationen 4. runde, hvor Philip tabte i 2 sæt 14-21, 20-22, men han kunne alligevel være stolt over en meget flot præstation.

I forrige weekend deltog Philip i sit første U15 elitestævne, og det blev det til en tredjeplads i herredouble sammen med makkeren Casper Storm fra AB. I semifinale mødte drengene de senere vindere af stævnet og tabte desværre 21-11, 22-20.