FLERE MESTERSKABER TIL HERNING

04.02.2013 21:01 af Herning Badminton Klub

Philip Madsen fra Herning Badminton Klub kunne vende hjem med en sølv- samt en bronzemedalje ved de JyskFynske Mesterskaber i UJ15-Mesterrækken. Det blev til bronze i doublen sammen med makkeren Alexander Høglund fra Århus, og sølvet kom i hus efter en flot og velspillende finale mod ranglistens nummer et i Danmark, Søren Hald fra Aalborg. Philip tabte i en yderst spændende match med cifrene 23-25, 17-21.

Dexter Vilano Lam og Kristian Højland Jacobsen blev i weekenden nummer et ved DGI’s kommunemesterskab i U13C-rækken. Efter et hektisk første sæt mod Oliver Dahl og Marcus Gaden fra Lind med cifrene 18-21 var der ingen tvivl om udfaldet. De næste to sæt blev vundet med 21-12, 21-11. Finalen i herresingle blev et rent Herningopgør. Dexter vandt over Kristian med cifrene 21-15, 21-12. Efter weekendens turnering er Dexter nu rykket op i B-rækken, og Kristian mangler kun 24 point for at følge trop.