FJERBOLD MED SUCCES

18.09.2013 19:39 af Herning Badminton Klub

Herning Badmintonklub var i weekenden vært for et stort stævne, Dahl Cup, i Sportscenter Herning, hvor cirka 240 spillere fra hele landet deltog.
Herning Badmintonklub stillede med 35 spillere og høstede seks guld-, otte sølv- samt fire bronzemedaljer på tværs af de mange aldersklasser og niveauer.

Endnu en gang kom Jenni Olesen helt til tops i både damesingle og damedouble i U15 Mesterrækken.

For første gang spillede hun sammen med Josephine Mark fra Skive-Resen i double. Efter en lidt svingende start fandt de melodien og vandt sikkert over det andetseedede par. I finalen stod de over for Nina Scholdann Jespersen/Simone Fisker som var førsteseedede i turneringen. I en utrolig spændende kamp med mange gode dueller vandt parret i tre sæt med 20-22, 22-20, 21-6.

I single vandt Jenni Olesen suverænt uden at tabe et eneste sæt.I finalen mødte Jenni en godt kæmpende Amalie A. Frihagen fra Aabenraa. I store dele af kampen styrede Jenni spillet og selv om Amalie kæmpede godt var det forgæves, Jenni vandt kampen 21/15, 21/10.

Jenni sluttede dermed flot af på hjemmebanen med 2 x guld, og nu klar til at prøve kræfter med U15 Elite.

Jenni Olesen