Endnu en elitespiller til HBK

07.02.2012 20:44 af Herning Badminton Klub

Matilde Hansen fra Herning Badminton Klub spillede sig i weekend op i U17-Eliterækken, da hun vandt guld i U17-Mesterrækken i damedouble sammen med Anne Sønderby fra Åbenrå. Det blev desuden til en velfortjent andenplads i mixdouble sammen med klubkammeraten Emil Klose Nielsen.

Emil kom også øverst på sejrsskamlen, da han med en anden klubkammerat Mark Vestergaard Olesen vandt i herredoublen med cifrene 21-10, 10-21, 21-18 over Kasper Klitgaard og Søren Gjedsted fra Sportsefterskolen SINE. Det var første gang parret spillede sammen, så den konstellation var godkendt.

Philip Seerup deltog i U15-Elitestævnet i Kastrup, hvor han spillede sig frem til finalen i både single og herredouble. Philip og makkeren Casper Storm gik hele vejen og med et utroligt veldisponeret spil og badminton på et højt niveau afgav de kun et sæt, inden guldet var hjemme. I single stod Philip for første gang i en eliteturnering i finalen, og han fortsatte sit sublime spil. I puljenkampene besejrede han bl.a. en topseedet spiller, og i kvartfinalen mod Patrick Seitzberg, Roskilde, som han har haft store problemer med før, vandt han en meget spændende kamp19-21, 21-18, 21-17. I finalen stod sidste turneringsvinder Jeppe Brun, Triton klar, og det blev en fantastisk flot kamp, hvor vinderen først blev fundet på de sidste bolde. Philip måtte tage til takke med en andenplads med cifrene 12-21, 21-19, 16-21.