Endnu en elitespiller i HBK

09.01.2012 21:37 af Herning Badminton Klub

Rasmus Kæseler spillede sig i weekenden i eliterækken U15 efter en pointhøst i indeværende sæson på 508 point. Det blev til en førsteplads i mix sammen med Emilie Aalestrup fra Aalborg Triton med en sejr på 19-21, 21-16 og 21-19 over holdkammeraten Philip Madsen og hans makker Majbritt Meldgaard fra Erritsø. En andenplads i double sammen med Carl Grann fra Svendborg, hvor han atter mødte Philip og Rasmus Jakobsen fra Randers. Her blev det Philip og makkeren, der med 14-21 og 21-23 fik guldet. Til slut blev det til en flot tredjeplads i single. Før stævnet manglede Rasmus kun 9 point for at rykke i eliterækken, hvilket han havde sat som sit mål til jul, og selv om målet blev nået en uge senere, var glæden lige stor. Dejligt at hård træning og engagement fører til indfrielse af sine mål.

Caroline Andersen kunne tage hjem med hhv. en første- og en andenplads i Silkeborg, hvor hun efter en længere skade beviste, at hun er klar igen. I single spillede alle mod alle, og Caroline måtte tage til takke med andenpladsen, selvom hun og Celine Hurup fra Ry stod lige på antal sæt. Det blev pointene, som afgjorde dette. I damedouble blev det til en fortjent og overbevisende førsteplads sammen med klubkammeraten Line Olesen, da de med cifrene 21-13, 21-10 slog Celine og Ulrikke Husted fra Viby J.

Emil Klose havde en travl weekend. Først blev det til en andenplads i single i Silkeborg, efter en meget spændende match i semifinalen, hvor Emil spillede mod Frederik Olsen, Aalborg Triton. Med cifrene 21-17, 21-19 stod Emil i finalen mod Jakob Quist fra Sportsefterskolen Sine, hvor han dog måtte se sig slået af en god modstander. To dage efter gik turen til Fårvang, hvor det ligeledes blev til en flot andenplads i double sammen med den faste makker Christian Broberg fra Horn/Fårvang. Parret indkasserde sølvet efter en nervepirrende og lige kamp mod Michael Søby Eye og Jacob Møller-Nielsen fra Ikast. Kampene endte med cifrene 19-21, 19-21.