Emil stormer frem

27.02.2012 20:14 af Herning Badminton Klub

Emil Klose Nielsen fra Herning Badminton Klub fortsætter sit gode spil og kunne endnu en weekend tage hjem med sejre i alle tre rækker i U17-Mesterrækken, da han deltog i et stævne i Øster Starup. Sammen med klubkammeraten Mark Vestergaard Olsen nåede han finalen i herredouble, hvor de i en yderst spændende og meget jævnbyrdig kamp mod Mikkel E. Hansen og Mathias Aarup vandt med cifrene 21-18, 18-21, 21-18. I mix spillede Emil for første gang sammen med Laura Møllekær fra Rønde Efterskole, og det gjorde de så godt, at det blev til endnu en førsteplads. Emil spillede sig også i finalen i herresingle, som var dagen sidste kamp, men her rakte kræfterne desværre ikke længere. Chris Olsen fra Højbjerg slog sejren fast med cifrene 12-21, 21-14, 15-21. Emil Klose mangler nu kun 13 point for at rykke op i eliterækken.