DM-medaljer til Herningspillere

25.04.2012 18:03 af Herning Badminton Klub

I weekenden afviklede Dansk Badminton Forbund de danske mesterskaber for ungdom i Grindsted og Herning Badminton Klubs unge spiller Line Birk Holm Olesen stillede op i U15-Mesterrækken i damedouble. Line blev sat sammen med Amalie Koch Andersen fra Aalborg Triton, og de vandt alle indledende kampe ret overbevisende og nåede frem til finalen. Her mødte de Nanna Koefoed og Line Gade fra hhv. Gentofte og Værløse, og selvom det var en spændende og god kamp måtte parret se sig slået med 17-21, 14-21. Trods skuffelsen over nederlaget var det en flot præstation af pigerne, der aldrig før havde spillet sammen.

Clara-Cecilie Brobech Bach og Emil Espensen kunne tage hjem til Herning med bronzemedaljer, da de nåede semifinalen i U13A-rækken. Her blev de desværre slået ud af Benjamin Andersen og Mathilde Andersen fra Kolding med cifrene 10-21, 15-21. De kunne alligevel glæder sig, da det kun var tredje gang de spillede sammen som mixmakkere.