DM-guld til Malene Kæseler

03.05.2011 18:09 af Herning Badminton Klub

Herning Badminton Klubs store talent Malene Kæseler (den høje af pigerne i rødt) deltog i weekenden i danmarks-mesterskaberne for U11A, og Malene kunne slutte sæsonen af med ikke mindre end DM i damedouble sammen med Sophia Grundtvig fra AB. Pigerne vandt ubesværet alle de indledende kampe i 2 sæt, og først i finalen, hvor de mødte Mathilde Cramer Ahrens og Alberte Graungaard Bech fra KBK, måtte de kæmpe og spille op til deres bedste. Her vandt de efter flot spil 21-17 og 21-18. Endvidere blev det til en femteplads i single, hvor Malene tabte i to meget tætte sæt til Mathilde Cramer Ahrens. Med DM-guldet om halsen kunne Malene samtidig fejre sin 30. medaljesejr i sæsonen. Meget imponerende af så ung en spiller.