DM bronze til Philip Madsen

06.03.2011 19:27 af Herning Badminton Klub

DM for U13-eliten blev i weekenden 5.-6. marts 2011 afviklet i Videbæk, og Herning Badminton Klubs Philip Madsen spillede sig sammen med doublemakkeren Mads Thøgersen fra Skive Resen frem til semifinalerne. Allerede i en af de første kampe mødte parret det seedede par Emil Langemark og Karl Thor Søndergård fra Skovshoved/Gentofte og vandt i en spændende tresætter med cifrene 21-18, 12-21, 21-14. Desværre måtte de se sig slået i semifinalen mod det topseedede par Christoffer Weesgaard og Jakob Lindqvist fra hhv. Vendsyssel BK og Holbæk, der vandt senere vandt DM. Andet sæt var meget tæt Philip og Mads havde sætbold ved 22-21, men formåede dog ikke at afgøre sættet og tabte med 14-21, 22-24.

Philip kunne alligevel være godt tilfreds med bronzen, da han igennem de sidste 2 måneder har været skadet og først begyndte at træne igennem igen for 3 uger siden.