DM-bronze til Herning

08.03.2012 09:21 af Herning Badminton Klub

Philip Seerup fra Herning Badminton Klub deltog i weekenden ved Badminton Danmarks DM for U15 elitespillere i Solrød, og her blev det til to bronzemedaljer i hhv. mix- og herredouble. Sammen med makkeren Mathilde Bjergen nåede de semifinalen, som stod mod de senere danske mestre, hvor de dog måtte se sig slået. I herredouble skulle Philip og makkeren Casper Storm fra AB møde en anden Herningspiller, Philip Madsen og makkeren Rasmus Tophøj. Det blev en flot og velspillet kamp med Philip og Casper som vindere. Herefter ventede semifinalen mod Jeppe Bay, Solrød og Mikkel Enghøj, Lillerød, som parret desværre tabte til med cifrene 21-18, 17-21, 16-21.

Katja Haulund spillede sig i weekenden op i U15-mesterrækken efter et par travle uger med hele seks førstepladser i både single, mix og double. Katja nåede dermed sit mål om en oprykning efter en skade satte hende ud af spillet. Efter flere måneders genoptræning og hård kamp er hun atter tilbage på samme niveau og er blevet udtaget til LM i single og mixdouble.

Emil Espensen var i Ikast til ISI Cup, hvor han i U13B-rækken indkasserede en førsteplads i herresingle. I semifinalen mødte han Anders Emil Ejlersen fra Viborg, der allerede er rykket op i A-rækken. Han var en dygtig modstander, og det blev en hård kamp, som Emil overraskende vandt i to sæt. Finalen stod mod Ages Manoharan fra Holstebro, som Emil vandt med cifrene 21-18, 21-15. Med denne sejr sikrede Emil sig også oprykning til U13A-rækken.