Denmark Open for ungdom

23.10.2012 18:31 af Herning Badminton Klub

Rasmus Kæseler fra Herning Badminton Klub deltog i weekenden i det traditionsrige Denmark Open i Odense i U15 Elite, hvor det blev til en rigtig flot førsteplads i double sammen med makkeren Mathias Bjerring fra Højbjerg.  Igen leverede parret super flot spil og levede op til deres seedning. De vandt de indledende kampe i to sæt og skulle i finalen møde Kristoffer Weesgaard og Jakob Lindquist. Her blev det til deres første sejr over dette par igennem lang tid med cifrene 11-21 og 19-21. Parret kan nu glæde sig over at udbygge deres forspring som ettere på ranglisten i double.

Malene Kæseler U13 Elite deltog også i stævnet, og her blev det ligeledes til en førsteplads. Sammen med sin faste makker Mads Muurholm fra Viby vandt de overbevisende deres indledende kampe og mødte i finalen et sjællandsk par. Med cifrene 14-21 og 14-21 og en meget koncentreret indsats kom de for første gang i sæsonen helt til tops. Dette betyder nu, at de indtager en meget flot andenplads på mix-ranglisten.

Markus Lange Mathiasen deltog i U13 C-rækken, og i herresingle spillede han sig helt til tops. Han vandt alle indledende kampe, hvor han var bl.a. oppe mod Raz Kischitzky fra Israel. I finalen vandt Markus over Jakob Lund Hansen fra Odense med cifrene 21-13, 21-11.