Danmarksmestre på stribe til Herning

17.04.2015 18:50 af Herning Badminton Klub

pressemeddelelse

I weekenden blev de danske mesterskaber for ungdom i badminton afviklet, og Herning Badminton Klub fik ikke mindre end 9 danske mestre samt en flot sølv- og 2 bronzemedaljer.

I U17A herredouble blev bronzen spillet hjem af Niklas Pedersen og Emil Espensen.

Mikkel Vinther fik i rækken U15A hele 2 mesterskaber i hhv. herresingle samt double med klubkammeraten Lasse Jonassen.

I samme række blev Katrine Schjerning dansk mester i damedouble sammen med Louise Villesen fra Blans Sundeved og fik desuden en bronzemedalje i single.

U15C scorede Therese Meedom et suverænt hattrick med 3 danske mesterskaber i både dame-single, double samt mix. Doublen blev vundet med Fie Gøttler fra Lystrup og mixen med Viktor Kristiansen Osted.

Også de mindste talenter fra Herning Badminton Klub var med fremme. I rækken U11C blev Anton Juul dansk mester i single og sammen med klubkammeraten Benedicte Meedom blev det til endnu et dansk mesterskab i mix.

Benedicte blev også dansk mester i damesingle og fik en flot andenplads i damedouble med Anne Louise Johansen fra Varde.

En imponerende medaljehøst til Herning Badminton Klubs talenter efter en forrygende sæson.