Succes for Herning Badminton Klub

24.09.2014 20:02 af Herning Badminton Klub

Succes for Herning Badminton Klub

Herning Badmintonklub afholdte igen i år det traditionsrige badmintonstævne Dahl Cup den 13. og 14. september i Holing Centret, hvor over 265 spillere fra 54 klubber deltog. Der blev spillet i rækkerne U11ABCD, U13MABCD, U15MABCD og U17AB, Herning Badmintonklub havde selv 31 spillere med. I løbet af weekenden bev der afviklet 490 kampe fordelt på 15 baner. Holing Centret har nogle fantastsk rammer til at afholdelse af sådan et stævne, og HBK fik stor ros fra mange sider både for de flotte rammer samt stævneledelsens afvikling af de mange kampe. Til mange stævner overskrides programmets tidsplan ofte med 2-3 timer, men i weekenden formåede stævneledelsen at være foran med op til 1½ time.

Rent sportsligt kunne Herning Badmintonklub også være stolte. Det blev til 7 førstepladser, 3 andenpladser og 3 trejdepladser.

I U11D tog Anton Juul 2 x guld i hhv. herresingle og herredouble. U11B damesingle fik Michelle Toft sølv, May Bøttker guld i U13D damesingle. U15M 1 guld og 1 sølv til Marcus Mikkelsen, hhv. herredouble og mix, samt bronze til Mads Eg Mikkelsen i herresingle. Sølv til Marcus Lange i U15A herresingle, guld til Naja Puk Hallundbæk og Alex Remme Larsen i mix U15B, guld i U15B herresingle til Victor Madsen og bronze til Lasse Møller Jonassen, i U15D herresingle var det et rent Ikast-Herning opgør med sølv til Phillip Vestergaard og sidst men ikke mindst en guldmedalje til Marie Skotte Kragh i U17B damesingle.